Hoe we het liefst werken

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Of het je gaat om een professionele bedrijfswebsite, het opzetten van een webshop of om de rebranding van je huisstijl. We denken mee en streven altijd naar oplossing en aanpak die bij je past.

Onze werkwijze

Aanspreekpunt(en)
Fase
 • Intake
 • Richting
 • Structuur
 • Ontwerp
 • Development
 • Content
 • Oplevering
Werkzaamheden

Een succesvolle website vraagt om een gedegen analyse vooraf. In deze fase onderzoeken wij samen met u de noodzaak voor een nieuwe website of campagne en bepalen we het budget en het beoogde resultaat.

In deze fase bepalen we of er meer gedaan moet worden naast een nieuwe website. Wie is de doelgroep en waar vraagt deze om. Moet het zwaartepunt van de activiteiten komen te liggen op de communicatie of op de marketing.

Voordat we gaan bouwen hebben we een bouwtekening nodig. Hierin wordt de logische indeling van de website bepaald waarbij in overleg ook rekening gehouden wordt met zoekvolumes op belangrijke woorden in Google.

Het ontwerp van de website moet natuurlijk aan al uw wensen voldoen. Daarom proberen we ons zo goed mogelijk in te leven in uw bedrijf en doelstellingen. Dan zetten we onze designers aan het werk om deze te vertalen naar een ontwerpvoorstel.

Na uw goedkeuring op de structuur en het ontwerp gaan we bouwen! We zetten een ontwikkelomgeving op waar we WordPress installeren en de structuur (functioneel) en het ontwerp (pixel perfect) implementeren.

De website komt nu tot leven, maar ‘content is king’. Alle tekst, foto’s en video’s die in de website verwerkt moeten worden. U kunt hiervoor onze fotograaf of tekstschrijver inschakelen of u neemt hierin zelf een actieve rol. Samen vullen we de website.

Als de website is gevuld werken we het design bij en zetten we de website live. We kijken naar SEO en campagnes en houden samen uw merk scherp.

Planning *

week 1

week 2

week 3

week 4

week 5

week 6

week 7

* de planning kan worden bijgesteld als aan bepaalde voorwaarden niet op tijd wordt voldaan, bijvoorbeeld het aanleveren van feedback, inlogcodes, teksten, foto's etc.
Tools waarmee we de klus klaren

Afhankelijk van het project, gebruiken we een mix van deze instrumenten. Wil je beginnen met gedegen onderzoek? Verstandig – daar houden we van. Maar we kunnen ook meteen beginnen op basis van onze ervaring en een paar veilige aannames.


 • brand-design

  Brand design

  Ben je bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf? Dan kunnen we je nieuwe logo ontwerpen. We kiezen een aantal leuke fonts en een kleurenschema en presenteren je een nieuwe huisstijl. Deze bewaken we ook graag en we vertalen het door naar de website, nieuwsbrief en visitekaartjes.

 • web-development

  Web Development

  Geen enkel bedrijf kan zonder een goede website. We gebruiken hiervoor alleen de beste tools. WordPress is het platform waarvoor we meestal kiezen. Het biedt oneindig veel mogelijkheden en is gemakkelijk om mee te werken. Je zult het vast leuk gaan vinden!

 • ux-design

  UI/UX Design

  Online gaat het allemaal om de gebruiker en niet om de mooie plaatjes alleen. Kan hij zijn weg op de site goed vinden? Waar kan hij alles vinden en op welke knoppen moet hij klikken? Met een goede gebruikersomgeving bied je de gebruiker de beste ervaring voor het resultaat.

 • SEO-SEA

  SEO/SEA

  Wat heb je aan een mooie website als deze niet gevonden wordt? Niets inderdaad. Dat is de reden dat we graag samenwerken met Google partners. Zij adviseren ons voor de beste structuur en inhoud en verzorgen de online marketing als de website eenmaal live staat.

 • graphic-design

  Graphic Design

  Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Je wilt je bezoekers verder laten klikken dan de homepage, je brochure laten zien en contact met je op laten nemen. Dat is wat je met een goed ontwerp kan bereiken.

 • mobile-apps

  Mobile Apps

  Als je het potentieel ziet van een mobiele applicatie kun je je bedrijf er flink mee uitbreiden. Het biedt vaak de beste ervaring om je product of service te ervaren en je kunt je klanten er goed mee binden.

 • email-marketing

  E-mail Marketing

  We denken niet dat e-mail marketing snel minder populair zal worden. Met ons favoriete platform MailChimp maken we zeer effectieve nieuwsbrieven waar de statistieken niet om liegen. Als de boodschap en de timing goed is, leveren nieuwsbrieven nog steeds goede conversies op.

 • e-commerce

  E-commerce

  Het online verkopen van je producten lijkt tegenwoordig eenvoudig. Maar als je echt serieus wilt verkopen kan het een complexe reis zijn. We helpen je bij het opzetten van een webshop en adviseren je bij het werken ermee. Dit soort projecten vergt vaak meer een team-effort samen met de klant.

Stuur een bericht

…en we nemen contact met je op.

   

  Rebel Projects

  +31 20 763 06 85