Zie Omme Zijde

Organisatiebureau ZieOmmeZijde ontwerpt en produceert evenementen en bijeenkomsten, in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid. Samen met artdirector Arnoud Evenhuis van Buenaparte maakten we deze nieuwe website voor onze collega’s uit De Pijp Groningen.

EMDR Kit

De EMDR Kit is de meest moderne EMDR apparatuur. Het biedt alles wat een therapeut nodig heeft bij EMDR therapie. Psy-zo! heeft de EMDR kit ontwikkeld. Samen met hen ontwikkelde Rebel Projects deze state-of-the-art webshop op basis van de rockstar designs van Buenaparte.

Veiligheidsmaster

Bij Veiligheidsmaster.nl staat de klant centraal. Het assortiment is gericht op veiligheid voor iedereen, van professional tot particulier. Een groot assortiment gecombineerd met scherpe prijzen en persoonlijke service. Denk hierbij aan EHBO & BHV, wondverzorging, AED, brandpreventie en noodverlichting.

Dat is Groningen

Groningen is niet zo maar een stad. Het is ónze stad. De stad met dorpse trekken, waar altijd reuring is, waar ongekend veel vernieuwing plaatsvindt, maar tradities in ere worden gehouden. Een stad vol Groningers. Mensen die oog hebben voor elkaar, die zeggen waar het op staat, die het samen oplossen. Mensen die trots zijn, solidair en tolerant. Al zullen … Read More

Emmlight

Emmlight is van mening dat goede verlichting noodzakelijk is. Licht om iets te laten zien, licht om in te leven of licht om naar te kijken. Light is our Nature. Neem voor onafhankelijk en objectief advies over de verlichting van uw bedrijf een kijkje op de website en neem contact op.

OH Ship Cleaning

OH Ship Cleaning is the selected service provider, which makes sure that your ship can be cleaned in Dutch ports. OH Ship Cleaning is part of Royal Oosterhof Holman. Royal Oosterhof Holman is a new player in the shipping industry. However its goal will not change: we strive to create and facilitate infrastructure, which is ready for the future.

Het Vaatje

Al meer dan 19 jaar de leukste en gezelligste studenten kroeg van Groningen. ’t Vaatje staat bekend om de gezelligheid tot in de late (vroege) uurtjes, de zelfgemaakte dropwodka en uiteraard de heerlijke kannetjes.

Titan Jelsum

Titan Aanhangwagens is “de specialist” van Noord Nederland op het gebied van aanhangwagens, paarden- en vee trailers en opleggers. Samen met Daar Online Media ontwikkelden we deze nieuwe, voor Google geoptimaliseerde, website / webshop.

Dinercafé Diep

Een fijne ambiance en een ontspannen sfeer maar bovenal een goed diner, eventueel vergezeld met een mooi glas wijn. Dat is wat ons restaurant u te bieden heeft. Gevestigd aan het Schuitendiep, langs het water van de diepenring en op steenworp afstand van het hart van de stad Groningen, heten wij u graag van harte welkom. Neem een kijkje op … Read More

Escape Light

Escape Light B.V. is de Europese importeur van Tritium Lights; de meest energiezuinige noodverlichting ter wereld. Tritium Lights hebben geen elektrische aansluiting nodig en branden altijd gedurende hun levensduur van meer dan 15 jaar. U kunt de Tritium Lights direct bestellen via onze website of via onze officiële dealers.