Aanspreekpunt(en)
Fase
  • Intake
  • Richting
  • Structuur
  • Ontwerp
  • Development
  • Content
  • Oplevering
Werkzaamheden

Een succesvolle website vraagt om een gedegen analyse vooraf. In deze fase onderzoeken wij samen met u de noodzaak voor een nieuwe website of campagne en bepalen we het budget en het beoogde resultaat.

In deze fase bepalen we of er meer gedaan moet worden naast een nieuwe website. Wie is de doelgroep en waar vraagt deze om. Moet het zwaartepunt van de activiteiten komen te liggen op de communicatie of op de marketing.

Voordat we gaan bouwen hebben we een bouwtekening nodig. Hierin wordt de logische indeling van de website bepaald waarbij in overleg ook rekening gehouden wordt met zoekvolumes op belangrijke woorden in Google.

Het ontwerp van uw website moet natuurlijk aan al uw wensen voldoen. Daarom proberen we ons zo goed mogelijk in te leven in uw bedrijf en doelstellingen. Dan zetten we onze designers aan het werk om deze te vertalen naar een ontwerpvoorstel.

Na uw goedkeuring op de structuur en het ontwerp gaan we bouwen! We zetten een ontwikkelomgeving op waar we WordPress installeren en de structuur (functioneel) en het ontwerp (pixel perfect) implementeren.

De website komt nu tot leven, maar ‘content is king’. Alle tekst, foto’s en video’s die in de website verwerkt moeten worden. U kunt hiervoor onze fotograaf of tekstschrijver inschakelen of u neemt hierin zelf een actieve rol. Samen vullen we de website.

Als de website is gevuld werken we het design bij en zetten we de website live. We kijken naar SEO en campagnes en houden samen uw merk scherp.

Planning *

week 1

week 2

week 3

week 4

week 5

week 6

week 7

* de planning kan worden bijgesteld als aan bepaalde voorwaarden niet op tijd wordt voldaan, bijvoorbeeld het aanleveren van feedback, inlogcodes, teksten, foto's etc.