UNDERCOVER

REBELLEN

Je hoort ze wel maar je ziet ze (bijna) niet

Vast en flexibel

Doe waar je goed in bent en laat anderen de rest voor je doen. Dat is onze filosofie en daarom werken we behalve ons vaste team van developers met bedrijven en freelancers uit ons netwerk. Voor ieder project stellen we een team samen van de beste professionals om de klus te klaren. 

We werken samen met freelancers uit ons kantoor in De Pijp, maar ook met developers in de USA, Polen, Oekraïne en India.
"Flashback (pun intented): in 2001 maakte ik mijn eerste website. Wat was het lekker simpel toen! Maar met de tools van nu kunnen we zoveel meer. "Great times we live in".
Mark
Chief Rebel
"We have accomplished a lot in the decade that I have worked as a Rebel. Besides keeping all sites updated and running, I am known for fixing everything you throw at me."
Sylwester
Mr. Fix it
"Het maken van maatwerkoplossingen binnen een vertrouwde WordPress omgeving is waar ik blij van wordt. En de klanten van Rebel Projects ook!"
Jente
Alleskunner
"Als fulltime UX-designer en front-end developer werk ik vaak voor grote bedrijven. Het is leuk om alle opgedane kennis toe te passen bij Rebel Projects."
Rick
Design & UX
GEWOON OUD

Sinds 2001

Toen internet nog simpel was :)

Partners

We werken veel samen met partners. Om elkaar te versterken, maar ook om elkaar aan te vullen of te ondersteunen. 

"We love collaborating with Rebel projects. From converting challenging designs to working websites, custom webshops or enhancing performance: we have it covered!"
Various Artists
Around the globe
PARTNERS & PROVIDERS